Uutiset

Kierrä maailmaa kaupunkimukien siivellä

IittalaCitymugGroup(1)

Maailmanmatkaajille on nyt uusi keräilykohde: Iittalan kaupunkimukisarja. Iittalan kotikaupunkeja kuvaavat, erikoispohjaleimalla varustetut sympaattiset mukit ovat saatavilla ainoastaan niitä esittävien kaupunkien valikoiduista Iittala-myyntipisteistä.

Mukisarja kuvaa Iittala-myymälöiden kotikaupunkien henkeä Helsingissä, Tukholmassa, Berliinissä, Amsterdamissa, Tokiossa ja Antwerpenissä. Mukien grafiikan takana on suunnittelutoimisto Musuta, joka on aikaisemmin ollut mukana mm. Iittalan Sarjaton-konseptin suunnittelujoukoissa.

Maailmalla paljon matkanneet Jopsu jTimo Ramu ovat tuoneet mukiin jokaiselle kaupungille oman näkemyksensä kaupungista ja sen hengestä: ominaisen värin ja elementtejä kaupungin keskeisestä maamerkistä.

Helsinki-mukin hengen luo tumma meri ja Tuomiokirkon vihreät kupolit. Tokio-mukista välittyy vaaleansininen pakkasilma ja Fuji-vuori kun taas Tukholman värimaailma on kullanruskea kuninkaallisine kruunuineen. Värikkään Amsterdamin ilmettä piirtävät siltojen kaaret ja Antwerpen ammentaa käsitöistä linnan luodessa silhuettia. Suoralinjainen Berliini näkyy myös mukissa, suurkaupungin portin pylväiden läpi kulkee kansoja ja kansalaisuuksia.

Mukeja on saatavilla huhtikuusta alkaen.

Myyntipaikat:

Helsinki: Esplanadin lippulaivamyymälä ja Iittala Outlet Arabia
Tukholma: Iittala-myymälä Götgatanilla ja NK:n Iittala-osasto
Amsterdam: Iittala-myymälä ja de Bijenkorfin Iittala-osasto
Antwerpen: Iittala-myymälä
Tokio: Iittala-myymälät.
Berliini: Iittala-myymälät sekä KaDeWen Iittala-osasto.

Mukin suositushinta on 22,90 €

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post