Valaisimet

Innojok lanseerasi juhlavuoden 2013 valaisinuutuuksia

Innojok on tuonut hyvää valoa suomalaisiin koteihin jo kaksi vuosikymmentä ja jatkaa entistä laajemmalla sekä monipuolisemmalla Innolux-mallistollaan. Juhlavuoden kunniaksi Innojok lanseeraa vuoden 2013 aikana yhteensä 20 uutta valaisinta. Uutuuksista suurin osa esiteltiin lehdistölle Lasipalatsissa 22.5.2013. Yleisölle Innolux-uutuudet esitellään syksyn Habitare-messuilla.

Juhlavuoden uutuuksiin kuuluu Lisa Johansson-Papen, Yki Nummen ja Yrjö Harsian uustuotantoon otettuja valaisimia. Lisäksi malliston tuoretta valaisinmuotoilua edustavat Tuula Vitie, Samuli Naamanka, Irina Pått, Mirja Orvola ja Katriina Nuutinen sekä Muoto2 ja Pasila Design.

Materiaaleina valaisimissa ovat Innojokin mallistolle tuttujen akryylin, lasin ja metallin lisäksi keramiikka, kangas ja puu.

Lataa tästä pdf, jossa on kattavat tiedot valaisimista.

Innojok 20 vuotta

Innojok Oy on valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet.

Jukka Jokiniemi perusti Innojok Oy:n vuonna 1993. Vaihtoehtona Jokiniemellä olisi ollut jäädä näkövamman vuoksi pois työelämästä. Yrityksen historia on värikäs, ja liiketoiminnan fokus on muuttunut vuosien aikana. Kirkasvalolaitteita Innojok on kehittänyt vuodesta 1997. Designvalaisimet tulivat osaksi valikoimaa 2000-luvun puolella.

Innojok tarjoaa skandinaavisesta sisustamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille tuotteita, joissa yhdistyvät hyvä valo, toimivuus sekä tyylikäs suomalainen muotoilu. Innolux-valaisinten tuotekehityksessä hyvällä valolla tarkoitetaan sitä, että valo ja valaisimet suunnitellaan ihmistä ja näkemistä varten. Valaistuksella, joka on toteutettu pitkäikäisillä, energiatehokkailla ratkaisuilla, tähdätään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Innolux-valaisimet kestävät aikaa sekä teknisesti että visuaalisesti. Tuotekehitystyö tapahtuu tiiviisti yhteistyössä tunnettujen suomalaisten suunnittelijoiden kanssa.

Yrityksen saavutuksia vuosien varrelta:
– Ornamon kunniajäsen vuonna 2011
– Wallpaper- ja Red Dot design -palkinto vuonna 2010 Kubo-kirkasvalolaitteelle
– Sisustusilmiö 2009 -palkinto Habitare-messuilla
– Vuoden esimerkillinen vammaistyöllistäjä 2008 (VATES-säätiö)
– Vuoden uusmaalainen yritys vuonna 2011
– Jukka Jokiniemi – vuoden sähköinsinööri 2010–2011
– Ernst & Young Entrepreneur of the Year -yrittäjäkilpailun finalisti vuonna 2012
– Luottoluokittaja Dun & Bradstreetin parhaassa AAA-luokassa vuodesta 2002

Innojok Oy on valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. www.innojok.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post