Huonekalut, Uutiset

JYSK avasi verkkokaupan Suomessa

JYSK on avannut verkkokaupan Suomessa osana suurempaa Euroopan laajuista verkkokaupan laajenemissuunnitelmaa. Nyt useammalla JYSK – asiakkaalla on mahdollisuus ostaa JYSK- tuotteita verkossa.

21.5.2013 JYSK on avannut jälleen uuden verkkokaupan. Tällä kertaa JYSKin suomalaiset asiakkaat voivat ostaa JYSK- tuotteita kotoa käsin osoitteessa www.jysk.fi.

Vain klikkauksen päässä huipputarjouksista

JYSKin Suomen verkkokaupan valikoimasta löytyy suosituimmat JYSK- tuotteet. Kaikki huonekalut, patjat ja sesongin aikana puutarhakalusteet ovat nyt ostettavissa verkosta. Näiden lisänä on laaja valikoima muun muassa peittoja, tyynyjä, vuodevaatteita sekä sälekaihtimia.

Vuonna 2010 JYSK avasi ensimmäisen verkkokaupan Tanskassa. Siitä lähtien JYSK on avannut lisää verkkokauppoja ympäri Euroopan.

”Odotamme paljon verkkokaupaltamme. Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi ostamaan JYSK- tuotteita kotisohvalta käsin. Tarjoamme asiakkaillemme mahtavan palvelun verkossa”, sanoo JYSK Suomen Country Manager Laura Kiianlinna-Tunkelo.

Osana JYSK:in verkkokauppakonseptia kaikki JYSK- myymälät ovat yhteydessä verkkokauppaan. Tämän vuoksi, jos kadut ostostasi toimituksen jälkeen, olet tervetullut palauttamaan tai vaihtamaan tuotteen johonkin Suomen 65:een JYSK- myymälään.

Kauppias Lars Larsen avasi ensimmäisen JYSK-myymälänsä vuonna 1979 Tanskassa. Tänä päivänä JYSK on kansainvälinen konserni, jolla on yli 2.000 myymälää 34 maassa ja 17.500 työntekijää. JYSK haluaa tarjota kaikille huipputarjouksia kaikilla sisustamisen alueilla ja laajentua maailmanlaajuiseksi. Konsernin omistaa Lars Larsen, ja sen vuosittainen liikevaihto on n. 2,6 miljardia euroa.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post