Uutiset

ISKULTA LUONNOLLISTA KODIKKUUTTA TAMPEREEN ASTA RAKENTAJA -MESSUILLA

ISKULTA LUONNOLLISTA KODIKKUUTTA TAMPEREEN ASTA RAKENTAJA -MESSUILLA

Iskun sisustusmaailma ja tehtaan monipuolinen osaaminen ovat esillä ASTA rakentaja -messuilla Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 8.-10.2.2013 osastolla A310. Palkitulla messuosastolla pääsee tutustumaan uutuuksiin, Saaristo-keittiöön ja Iskun Unigold unimaailmaan.

Isku tarjoaa suomalaiselle rakentajalle ja sisustajalle kotimaisen vaihtoehdon kodin jokaiseen huoneeseen. Messuvieras saa yhdestä paikasta ammattitaitoista palvelua ja vaikka mahdollisuuden varata aika koko kodin sisustussuunnitteluun kerralla TÄSMÄ-paketin avulla. Tilavan osaston keskeltä löytyy persoonallinen Saaristo-keittiö, joka tuo suomalaisen luonnon tunnelmaa sisälle, moderniin sisustukseen. Saaristo on luonteva yhdistää muihin materiaaleihin kuten kiveen sekä lasiin.

Luonnosta on saanut inspiraationsa myös Kustavin Puun Iskulle luoma Maininki-sarja. Monipuolinen, massiivipuinen mallisto edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan pelkistettyine linjoineen. Kauniin siro mutta tukeva mallisto yhdistää perinteisten puuosaajien ammattitaidon uudella tavalla.

Inkoo-sohva luo ilmavan modernin ilmeen sisustukseen. Se sopii monipuolisuutensa vuoksi kaiken kokoisiin tiloihin ja on saatavissa jokaiseen sisustukseen sopivalla verhoilulla. Rakennustyömaalla levon merkitys korostuu. Iskun Unigoldpatjamaailmasta löytyy oikea malli jokaiselle nukkujalle. Ocean, Air ja Galaxy tuovat laatua lepoon ja tyylikkyyttä sisustukseen.

Isku uskoo, että suomalainen muotoilu yhdistettynä pitkään perinteeseemme valmistaa korkealaatuisia tuotteita Lahdessa tulee korostumaan jatkossa asiakkaan ostopäätöksissä. Vuosikymmenien kokemuksella Isku tarjoaa paljon tuotteita ja ratkaisuja helpottamaan suomalaisten arkea niin työssä kuin kotona.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, keittiöihin, kouluihin, toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Isku työllistää noin 1000 henkilöä, joista Lahdessa noin 600. www.isku.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post