Liiketilat & Sisustus, Yritysuutiset

TIIMARI ON AVANNUT UUDEN KONSEPTIN MUKAISEN MYYMÄLÄNSÄ KAUPPAKESKUS SELLOON ESPOOSEEN

Suomen johtava askarteluun, lastenjuhlaan ja kodin somistamiseen erikoistunut vähittäiskauppaketju, Tiimari, avasi viime lauantaina viidennen uuden konseptin mukaisen myymälänsä kauppakeskus Selloon Espooseen.

Aikaisemmat vastaavat täysin uudistetut myymälät on avattu Vantaalle Jumbon kauppakeskukseen, Raision Myllyyn, Hyvinkään Willan kauppakeskukseen sekä Helsingissä Ruoholahden kauppakeskukseen. Tiimarin uusi myymäläkonsepti liittyy yhtiön liiketoimintastrategiaan, jonka tavoitteena on vahvistaa yhtiön kilpailukykyä erikoistavarakaupan markkinoilla.

 

Uutta myymäläkonseptia pilotoitiin kevään 2012 aikana kolmessa eri kauppakeskuksessa Suomessa. Pilotoinnin positiivisten asiakaspalautteiden ja tulosten perusteella yhtiössä tehtiin päätös myymäläkonseptin levittämisestä vuosien 2012-2014 aikana Tiimarin kauppakeskusmyymälöihin.

Uusi myymäläkonsepti on suunniteltu erityisesti kauppakeskuksissa sijaitseviin myymälöihin. Konseptin tavoitteena on luoda trendikäs, värikylläinen ja moderni myymälä, jossa on kodinomainen ja lämmin tunnelma. Myymäläratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomioita asioinnin helppouteen.

Tiimarilla on Espoon Sellon myymälän jälkeen 195 myymälää, joista 176 myymälää Suomessa sekä 19 myymälää Baltiassa.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post